2011-01-31
 20:34:22

hejsan hoppsan

precis lagt finaste i säng, så nu sover hon så gott:)
Blev mat o film med babe. ska nog strax rulla in till sängs jag med. sjukt trött. mamma kommer tidigt på morgonen imon med. hon ska hjälpa mej att städa lite. få inte mycke gjort på dagrna :P tur man har lilla mamma hehe :) men de var hon själv som erbjöd sig.
2011-01-29
 13:57:38

hellu

nyss ätit frullis, o nu ligger jag o min prinsessa i sängen o halvsover, eller ja hon sover ju redan. ska passa på att duscha o sminka mej lite medans hon nanar. ska iväg o skriva i lite papper, posta brev, hämta paket på posten o lite såna små ärenden . måste pumpa däcken på vagnen med. nej nu måste ja kila för man vet aldrig när hon vaknar o vill ha mat :) cya!
btw så var det två veckor sen igår min underbaring kom till världen . Herregud, går alldeles för fort redan♥
2011-01-27
 19:47:01

blabla

brist på rubriker. JA. har inget särskilt att säga. har vart hemma hela dan o bara slappat sönder. ja o tess har haft pyjamas på oss hela dan o bara myyst i massor!
blir snart tokig på  TRE finnar som jag har i facet, på pannan dessutom. där det absolut inte syns -.-. stora o illröda. blää...
tänkte koka upp vatten o ha nyllet över de så att porerna öppnar sig så man kan klämma de små jävlarna.
2011-01-26
 20:19:06

hoppsan

nämen då, upptäckte precis att ja fått lite fler läsare. Va ruuligt!
MEN. ni suger på att kommentera. men det gör faktiskt inte så mycke. anledning till att ja bloggar är egentligen bara tidsfördriv och för att skriva av mej typ. sen är de ju lite plus i kanten om detta kan underhålla andra. inte för att ja ser min blogg som underhållande men ja. fortsätt läs ni!
precis ätit tacos med min älskling, har även haft lite besök av hans far här. de spelade forza, bilspel för er som inte vet. så ja satt här ute i köket me min dator o tråkade ut mej själv. tidigare idag var vi på jp o tog familjebild. men skitungen sov ju såklart hehe =)=) äter,skiter o sover. de e va hon gör. fan va gött liv. Innan det var vi hos hennes morfar o fikade o fick massa presenter, massa söta kläder. hade tänkt åka till a6 idag ju men tar nog de ngn annan dag i veckan.
Min älskling!♥
2011-01-25
 22:49:33

te o titanic

tju
har precis färgat håret. bra blev de också för att ha gjort de själv =) hatar att göra de själv annars men idag hade jag inget annat val. blev dock väldigt mörkt, nästan svart. nu ska ja slänga mej i sängen me laptopen o te o se på den underbara klassikern titanic =) gnight
2011-01-25
 16:49:32

känns som fredag :s

ja idag fick vi ju pengar. så har vart o handlat lite. nu är jag hemma med tess. väntar på att k ska komma hem med mina paket från posten. ikväll ska jag färga bort min feta fula utväxt. den ska dööö dööö döö. hahah damp!
är på sånt flum humör nuförtiden. kanske för att jag inte sover tillräckligt jag vet inte =) menmen nu kanske man kan börja känna sig som människa igen lite grann
blev sjukt sugen på max av ngn anledning. hoppas innerligt på att kim köper me de hem höhö. troligtvis inte. men han kommer nog ringa o fråga om han ska köpa med mat hem. gör han alltid.
2011-01-25
 01:11:00

Nu ska alla sova för nu är det natt.

Men inte fan är jag trött -.- blöööh
sömnen är extremt viktig nu när man har en liten bebis att ta hand om. blir inte många timmar sömn så därför borde man ta vara på varje lilla minut som hon sover. därför blir jag lite irriterad på mej själv. imon kommer det pengar iaf! gött.
ska färga håret, hämta ut alla saker jag beställt, köpa massa gulliga kläder till tess =) Längtat så efter att få köpa lite tjej prylar. har ju alltid vart till min systers tre pojkar.
hmm nä har eg inte mycke att säga. ska väl försöka sova igen . Gnight!
2011-01-24
 18:53:26

tuddiluu

sitter här med min tess i famnen. så mysigt! just nu sover hon. var på bvc med henne innan. hon hade gått upp hela 365 gram o växt 3 cm. alltså väger hon nu  3235 o 51 cm lång . nu är babe iväg o köper pizza till oss. är döhungrig.
2011-01-20
 19:01:19

HELLUU

Im back!
har vart lite barnafödande osv =) hehe. MIN VACKRA ÄLSKADE LILLA FLICKA HAR KOMMIT TILL VÄRLDEN!! ♥
Klockan 12.12 fredagen den 14 januari kom hon =) Vägde 2870, 48 cm lång. Så stor är hon inte lilla snuffan=) Så det har varit mycke mys här hemma, o mycke besök från både min o kims familj. Nu ligger hon i sin pappas famn o myser men snart ropar hon på mej efter mat. litet matvrak är hon allt :) ska kila nu
pussshaj
2011-01-13
 19:38:35

diss

inte för att jag brukar köra sån där "dagens hiss/diss" som alla andra "stora" bloggare gör. men fy fan för de mammor som röker o blossar rätt i fejset på deras små. Nog för att rökning är äckligt. har rökt själv o faktiskt saknar jag de inte ett skit. har absolut inget emot rökare överhuvudtaget men att stå som en annan jäkla skorsten o puffa vid dom är inte okej nånstans . så feeeting diss till er o skärp till er :)
2011-01-13
 17:27:42

bläääbläää

ussh vad posten gjorde mej sur idag. Fick BARA massa tråkig skit, en skuld till kicks som jag helt har glömt bort att betala, från csn om att jag är skyldig dom 600 spänn för att jag fått ett studiebidrag efter att jag hoppade av + försäkringskassan om att jag inte får ngt underhållsstöd mer pga att jag inte längre går i skolan... Visserligen var det bara 1300 i månaden men ändå, alltid bra med lite extra i fickan liksom. Jävla skit. Till sommarn ska jag förhoppningsvis ta körkort o efter de skaffa jobb. lättare med körkort. för de här me att va utan egna pengar funkar inte. som sagt så tänker jag inte börja om ettan ännu en gång. kanske ångra jag mej sen men så svårt är de faktiskt inte att få jobb. ligger man i o har man körkort går de möe lättare. sen har jag ju tänkt gå komvux eller ngt senare. Men även om jag så måste ta skit jobb så gör jag de, vi har ju kims lön o lever på just nu men de e inget problem, vi har så vi klarar oss o mycke mer men de e ju skönt o ha egna pengar.
2011-01-12
 18:45:01

hallelåja

ni märker kanske att jag inte har alltför mycke att göra eller?
nä tänkte väl de..
precis käkat lunch/middag. som vanligt tar jag alla måltider på en gång, varför krångla liksom? haha nä men idag blir de lite sen middag me babe när han kommer hem senare, tänkte laga kyckling o ris tills han kommer :) haha käkat ris rätt ofta nu den senaste tiden. men de är ju gott o så enkelt att göra ju.
Just nu ligger jag o kollar på kanal 5 play på unga mödrar. tänkte hänga upp tvätten strax o sen blir de in, ta en dusch, poppa popcorn o playa en bra film :) låter rätt näääjs va? ligger bara på latsidan känner jag ! men lite nytta har jag ju gjort, tvättat o diskat o så ska ja ju laga mat sen. någorlunda stolt över mej själv få jag allt va.
2011-01-12
 15:38:13

I wouldn't fuck you if it meant saving the earth

gaaaalet ont i huvudet, när ska detta helvete sluta? har haft ont i huvudet varje dag nu. till råga på allt så kommer de ännu mera snö o ännu mera is på vägarna så man slår halft ihjäl sig när man ska till tvättstugan. ah fan måste tvätta kom jag på nu. Jag orkar inte............
2011-01-11
 23:36:58

Nyduschad

Minst 1-2 ggr i veckan tar jag extra lång dusch då jag  gör kropp och ansiktspeeling, rakar och smörjer in mej. gör även hårinpackning minst 1 gång i veckan. så sjukt skönt, man känner sig riktigt fräsh efteråt. saknar bara badkar i vår lägenhet, för de om ngt är skönt att ta ett bad lite då o då :) ska lägga mej snart men om ca 30 minuter kommer babe hem så tänkte sällskapa honom när han äter :) Gnight!
2011-01-11
 21:41:16

Dag 12 - I min handväska

ojojoj. där i är all möjlig skit som inte borde vara där! Man samlar på sig så mycke skit så man inte hittar nånting i den. Men för att göra de enklare så räkna jag upp allt det nödvändigaste som jag hittar i min väska just nu:
Plånbok, nycklar, kalender, kamera, halstabletter, järntabletter, deo, & läppsyl. När jag ska ut så blir det ju smink & parfym o såna girlstuffs!
2011-01-11
 21:25:11

bubbleroom

Efter att jag har vart fet som en padda nu de senaste månaderna, kommer jag att behöva uppgradera lite i min gaderob! De flesta kläder är ju uttöjda, eller inte de snygga kläderna då, eftersom jag inte kunnat få på mej dom. Men alla baslinnen o tröjor osv. Ska bli sjukt skönt att få ta på sig ett par normala jeans och för en gångs skull känna sig snygg. ja jag vet jag tjatar om det rätt ofta men jag längtar verkligen efter att få känna mej som en kvinna igen haha. Ja att va gravid borde väl kännas jäkligt kvinnligt. men  de jag menar är , äh skit samma. orka inte förklara men vissa av er förstår säkert va jag menar. Men iaf så gjorde jag en grymt bra deal med bubbleroom. Jag behövde nya kläder, dom behövde bli av med kläder. Låter inte de rätt awesome? Jävligt bra samarbete om ni frågar mej. Gjorde även ett inköp hos bonprix, blev en ny jacka, cardigan, bandeau-bh & två linnen!
2011-01-11
 20:13:39

I will never eat chili again...... Oh Chili!

Min lunch/middag/kvällsmat: Kycklingpanna. Galet gott! dock för lite kyckling i för att de ska få kallas kycklingpanna...
Blev käk framför simpsons som för övrigt suger, family guy skare va!
2011-01-11
 19:25:14

blod svett o tårar

nja inte riktigt så, mer eller mindre. svett o tårar iaf. Känner mej allt annat än människa. svettas som en gris o tårar väller ut pga smärtan ibland. nej jag vill att den där lilla knodden ska komma nu! har flera ggr trott att jag har värkar men den vill bara retas . ååh e så nyfiken. så mycke tankar far omkring i huvudet. Men till ngt helt annat , tänkte köra en sån där frågestund där ni får fråga exakt vad ni vill! Inte för att jag har så väldans mycke läsare, men det är väl just därför! måste få igång bloggen lite. Ni e ju rätt så anonyma av er så de borde väl eg inte vara problem att våga häva sig ur vad som helst =) så bring it on, ge mej lite taskiga kommentarer nu!
2011-01-08
 17:03:02

Lördag.

Skall strax bege oss in mot stan till babes familj för middag! tänkte göra liten kort uppdatering innan vi drar. Annars blir det nog rätt lugn kväll =) vad annars? ja eller man kan ju alltid hoppas på att bebisen helt plötsligt får för sig att komma ut men de är mindre troligt :P Men man kan alltid hoppas. Nu ska jag dra, ta ju en tid att få på sig pjucksen. pusshej
2011-01-07
 00:04:10

Black eyed woman

man tycker ju att nu när det är nytt år borde man ha lite mera inspiration. jag saknar det som fan. jag vill liksom ha ngt att se fram imot. göra ngt nytt. jag vill skaffa mej ett jobb, resa utomlands, skaffa ny klädstil eller hårfrisyr. vill bara förändra ngt i mitt liv. visserligen kommer väl ett barn förändra mycket i tillvaron men jag vill förändra ngt med mej själv. Känns så länge sen jag gjorde ngt för min egen skull. Ush vad jag babblar, jag vet knappt själv vad jag menar. men förändring vill jag ha o det ska jag fixa. Det här året ska bli så jävla mycke bättre än 2010, för det sög ju rent ut sagt. o absolut inte det att jag var gravid o inte kunde va ute o supa som en vanlig 18åring gör, utan det hände så jävla mycke dåligt. Nej det var inget bra år helt enkelt, men sen finns det ju undantag då det faktiskt var helt underbart år också..
2011-01-06
 22:28:21

Dag 11 - Mina syskon.

Jag har 5 syskon, varav tre bröder & två systrar.
Björn, 33 år
Ulrika, 30 år
Thomas, 28 år
Marie, 23 år
Fredrik, 14 år
Så vad ska man skriva om dom då? Tyvär är vi inte lika "nära" som vi var förr, när alla bodde hemma. Nu är alla utspridda lite här o var i jkpg o har barn o jobbar. Df blir det inte mycke tid till att träffas, men jag är väldigt nära marie som jag har skrivit i ett tidigare inlägg, Numera också min lillebror faktiskt. Kanske för att han inte är lika jobbig längre. hade en bild med oss allihopa men vet inte vart den är nu så det blir ingen bild :)
2011-01-05
 23:22:26

Bu fucking hu

tjoho bitches. precis käkat middag med babe. o nu sitter jag här med en iskall cola. I glas flaska dessutom. svårt att få tag i såna - men igår hittade vi såna! på ica maxi, där vi jämt handlar...
Varför är cola så mycket godare i glasflaska?  Eller kanske bara jag som tycker det. jäjä whatever. Imon är babe ledig, och alla andra med för den delen, e ju röd dag. ska bli skönt att sova ut och vakna med mys med honom på morgonen :) Nej nu ska jag nog krypa upp i soffan. kanske kolla på ngn film. hejsvejs!
2011-01-05
 22:51:04

När jag mår skit, vill du ha mej då?

2011-01-04
 23:47:37

this is killing me

nej jag orka fan inte skriva ngt. jag vet skit onödigt inlägg. jag har ont i hela jävla skallen, ska sova. God natt!!
2011-01-03
 18:57:14

Crazy bitch

2011-01-03
 13:53:26

God morgon!

Har en del att göra idag. ska blandannat in till stan vid 4 och skriva på lite papper och jag mår verkligen inte bra idag heller. så fort jag sätter mej upp ur sängen så kommer illamående och huvudet sprängs nog när som helst. jaja får väl hasa mej upp ur sängen iaf och sminka sig lite.  när man har vart sjuk ett par dar så ser man ju ut som ett vandrande lik och jag vill ju inte skrämma slag på folk.
2011-01-02
 23:45:24

so little time

Helgen är över o för mej betyder ju egentligen inte ett skit men det är skönt att ha kim i närheten nu de här dagarna, även annars också förstås men han måste ju jobba..
Den här helgen har jag knappt kunnat njuta av att ha han hemma då jag bara varit sängliggandes. har bara knaprat i mej alvedon idag, har inte riktigt ätit ngn vettig mat mer än nudlar innan, har ju ingen smak! jag vet, min blogg är världens tråkigaste just nu. Men det ska bli förändringar så fort bebis är född och jag har kommit i "form". Ska ju bland annat börja träna & sola igen. ska bli så jäkla gött! nej nu ska jag sluta snacka, ska faktiskt sova. tar på krafterna också o vara sjuk...
Natti!
2011-01-02
 18:11:55

V 38+2

det är verkligen inte långt kvar nu o vill inget annat än att den ska komma nu. men samtidigt är jag sjukt rädd
allt mellan att det ska göra ont, vilket jag vet att det kommer göra, eller om ngt händer både när den precis fötts eller precis när vi kommer hem, har ju läst om plötslig spädbarns död och det skrämmer livet ur mej. För er som inte vet vad det innebär är att när ett friskt barn plötsligt dör utan ngn som helst förklaring till det, men det händer sällan. Men ngt man ska tänka på är att låta barnet sova på rygg, att inte röka eller snusa osv och att inte klä den allt för varmt när den ska sova.
På bilden är jag i vecka 19, där var magen inte stor alls, bara liten kula :)
2011-01-02
 18:02:24

Heja .

var sjuk hela nyårsafton, är fortfarande lite krasslig men det börjar gå över. Låg i sängen hela dagen under nyårn men blev lite bättre sen framåt eftermiddagen, då åkte vi till mamma och åt middag. Hon fyllde ju även år då. på kvällen var det bara jag & babe. vi drack lite vin & åt jordgubbar. Hade lite mer planer än så men det blev ju bra iaf :) gick ut en stund och kollade på raketerna sen gick jag in och la mej typ.
Och ja, ett glas vin skadar inte, inte direkt så att ja tar ett glas varje dag, nej det var faktiskt första gången på 6månader som jag drack alkohol, ( de  första månaderna av graviditeten visste jag inte att jag var gravid..) Men hur som helst blev det jätte mysigt iaf. Men nästa år blir det förhoppningsvis lite bättre :) Men 2011 ska garanterat bli mycke bättre än 2010!