2010-10-30
 17:05:31

tralla bland molnen

nysdushad, nyrakad och nästan redo. ja jag vill också klä ut mej och supa ässet av mej. men nästa år. älskling ska på firmamiddag ikväll och jag ska umgås med syster. det är ju iof inte pjåkigt de heller men gaad vad gott det hade vart med ett glas vin typ. eller en kall öl. nej nu får jag sluta läska mej själv. ska klä på mej lite och packa ner lite grejer o bege mej hemåt. kanske blir ngn uppdatering senare. cya bithes!
2010-10-29
 20:32:11

Black.

Var ju och köpte skor innan. Hittade ett par nästan direkt när jag kom in i butiken. Har aldrig haft så lätt innan. Sen skulle jag leta efter en tunika som jag tänkte ha till den 11. Hittade såklart inte ngn som passade bra till en begravning.
-Varför blir det alltid så att man inte hittar det man letar efter?
2010-10-29
 14:56:21

Money

NEMEN. gick och tog ut ett kontoutdrag för att se försäkerhetens skull att jag inte hade några pengar på kortet. men så hade jag 1500 ?! vet i fan var dom kommer ifrån dock. Men jag tänker inte klaga för nu skall jag upp till a6 och köpa skor :D
2010-10-28
 20:04:43

Work that FAT ASS

glass är fan aldrig fel dock känner jag mej riktigt onyttig. ätit donken två dar i rad dessutom åt jag ett par pizzabitar till lunchen idag + fikat massa kakor o bullar varje dag den här veckan och den enda träningen jag får är de två trapporna upp till mej, ibland går jag även trapporna upp till kimmen och han bor på femte våningen. på onsdag ska jag däremot simma. ska till badhuset med syrran, fast hon ska dit med sina barn men vafan då kan man ju hänga på o köra ett par längder. Är rätt så stillsam nu fram till januari men sen jäkla ska jag träna arslet av mej. eller nja då blir de nog bara ben kvar där, skulle vilja ha mer fläsk på röv o ben. men nu ska jag fortsätta äta min glass, med gott samvete.
2010-10-27
 18:41:22

One of those days

Ja humöret har ju vart lite som de velat. fram och tillbaka de senaste dagarna. men nu är jag på lite bättre humör, fick ut mitt paket trots allt. Som var med min jacka i. och jag är super nöjd. Efter det tog vi en tripp till donken och köpte mat med oss hem så nu är jag rund o go :D haha. Nej nu ska jag öva lite till en låt. ska nämligen sjunga på begravningen, dock inte helt klart än. Vet inte om jag klarar av det. Låten jag ska sjunga berör mej väldigt mycket också vilket blir ännu svårare.
2010-10-27
 16:25:22

sweet

Idag hade jag eg en del möten att gå på men de sket sig. känner mej inte särskilt pigg idag. och nu skulle vi egentligen vart och valt färg till lägenheten men icke. Han som skulle hängt med hade annat för sig. känns som att inte ett skit händer i den där jäkla lägenheten. så skulle jag ta ut paket med men självklart spärras kortet. lyckat. NOT. så trött jag blir.
2010-10-26
 20:49:13

HEY HO

nyss badat i ca 45 minuter. härligt as hell! vart sleten hela dan men nu känner man sig så här snygg  -> =D igen. ;) fräsh o go. ska ut till köket o hämta mat sen lägga mej vid tvn o ladda för dhw. ciao
2010-10-26
 13:53:51

lunch

är hemma hos far och just ätit lunch. ska ta en power nap nu. är sjukt trött.
2010-10-25
 16:50:31

*

egentligen har jag inget vettigt att skriva nu. kände bara för att uppdatera nu när jag ändå satt vid datorn.. Precis fikat lite med familjen o myst lite med systerbarnen framför film :) Babe jobbar till 2100, kanske längre i med att han jobbar på bemanningsföretag så kan han få lite jobb när som. Har egentligen inte gjort ngt särskilt. Passade rasmus, var ute o gick i det fina vädret i minst en timma. Sen gick jag till kiosken o hämtade ut paket med byxor har dock inte hunnit testa dom så tänkte göra det nu :)
2010-10-25
 06:59:24

0445

Var vad klockan var när jag vaknade -.- inte kunnat somna om sen dess. och jag ska va barnvakt nu om en halvtimma.
2010-10-24
 18:24:46

Cash

Ja imon är det den 25 vilket betyder pengar rullar in =). gött behövs verkligen dock kommer de gå åt lika snabbt som de kom. Tog ju ut paket innan med som innehöll värmeskydd som även ger volym & slätar ut håret så det går snabbare med plattång. Den fungerade verkligen, testade även på löshåret och det blev som nytt! det såg så himla risigt ut men nu är det slätt o fint igen =)

Matrix Vavoom Gold Heat Iron-In Volume.

Finns att köpa bla på Lyko.se




Jackan som jag beställde för ngn vecka sen kommer på onsdag. Aldrig varit min smak att använda kappor. men nångång måste man ju testa nytt och denna var ju riktigt snygg


2010-10-24
 13:10:12

ofräsh

Hellu. Ligger just nu i sängen o känner mej allmänt ofräsh. Precis ätit frulle med baben. Scones & te blev de :D nomnom. vill dock in o duscha o borsta tänderna men jag e så jäkla lat. Var förövrigt i lägenheten igår. Kan ju säga att man såg bra mycke mer av lägenheten än när vi var där sist då kille fortfarande bodde där. fyfan. Vi mätte lite osv skall ju målas om o grejer o nu håller de på att fixa inne i badrummet. Efter det åkte vi hem till mor och min syster, åt middag och pratade lite sen drog vi hem och jag var trött o lipig när vi kom hem så jag somna nästan direkt. Så nu ska jag upp och åtminstonde borsta tänderna o sen hem till mej tvätta lite och hämta ut paket. cya bitches
Bild på vardagsrummet .


2010-10-22
 19:04:02

Bebissnack nr 2

Jo på tal om bebis. Så fick jag en kommentar på fejjan om min ålder. att jag är väldigt ung för min ålder. Att min ålder skulle vara ngt problem kan inte jag se iaf men det är alltid de första folk reagerar på. Självklart får folk ha sina åsikter. Men man ska stå för dom också. Vissa av er har ju redan lärt sig de, andra inte. Det finns kvinnor som får sitt första barn i 40-års åldern som inte är tillräckligt "mogna" för att skaffa barn. Eftersom de har levt sitt egoistiska liv så länge o sen sedan skall anpassa sig efter ett barn. Jag är uppväxt med stor familj, varit barnvakt åt både lillebror & mina syskons barn sen jag var 10 år. Så lite erfarenhet borde man ju fått av det. Men sen lär man sig självklart med tiden också. Och har man bra stöd runt omkring sej så kommer det inte gå käpprätt åt helvete. Men det finns mycket ansvar & tålamod bakom det. Så därför kan jag bli så förbannad på ungar som skaffar ungar hejvilt. När jag säger ungar menar jag 14-15 åringar. så nu blev väl några stycken av er förvånade, kanske rent av förbannade för att jag lite smått bytte åsikt där va? men för att vi ska undvika bitchiga missförstånd av folk som tar allt på blodigt allvar så ska jag föklara mina åsikter.
Det som gör mej förbannad är ju dock inte åldern utan mer att barn som själva är barn & beter sig som barn går o gör som sagt barn hej vilt! Men det finns de som vet vad de gör & "gör vad de ska" fint sagt. Men det senaste året har det surrat runt hundratals snorungar som blir på smällen utan något vett innanför pannbenet och ibland utan någon som helst kontakt med pappan till barnet.
När de sedan försöker tjäna ihop några slantar genom att slänga ut sitt barns liv på nätet, " hej läs min häftiga blogg för jag är 15 år & har tre ungar på väg" - Då går gränsen för mej. Men jag ska inte döma men när småglinen försöker skapa en karriär av det & sedan blir hyllade som ansvarstagande kan jag inte låta bli att undra vad som är fel.
Slutsatsen då. Nu kanske jag har fått det att låta som att 18 år skulle vara den perfekt åldern & jag säger inte att jag kommer bli den perfekta mamman heller. Absolut inte. Jag vet ännu inte vad som ligger framför mej- det kan man aldrig veta. Det kommer bli tufft men med kim vid min sida så klarar vi det här tillsammans. Att skaffa barn är ett stort steg i livet & det är bara en själv som känner om man är redo för det & klarar av det. Hade ni frågat mej för ngt år sedan hade jag kanske sagt att jag skulle först skaffa barn vid 25. För då ansåg jag att jag själv inte var tillräckligt mogen för det, men jag vet nu vad jag har gett mej in på & är glad över att jag gjorde det här valet och att jag får fortsätta min utbildning om ett år igen. Men jag tror inte man kan vara riktigt redo för det heller, egenligen inte för ngt här i livet. Man är oförberedd på allt som händer i livet.
2010-10-22
 18:15:18

Bebis.

Fått massa söta bebiskläder idag av syster & mor :) Minns knappt att en bebis är så liten. senast jag såg/höll en bebis måste nog vart rasmus senast, alltså för tre år sedan. haha jisses. Var på a6 lite igår. man blev ju alldelses tårögd av alla små kläder. Ja det är hormonerna som inte beter sig igen. Blivit otroligt känslig haah. Det blir att handla massor av små bebiskläder när jag får pengar nästa månad.
2010-10-21
 20:22:30

I quit!

Jag har insett att det är jävligt skönt att kunna skriva av sig när man inte kan få ut ord ur mun. Saker & ting har börjat ordna upp sig, men trots det så finns sorgen & smärtan kvar. Jag lovar, du kommer aldrig bli glömd! Det kommer vara så tomt utan dej & dina skämtsamma pikar som du slängde ur dej. Idag satt vi & pratade om många minnen om dej & vi pratade med glädje. Det som känns skönt är iaf att veta att du inte led. Det är snart en vecka sen & det har varit många sömnlösa nätter & många tårar, ibland känns det som att jag drömmer trots att jag är vaken, jag drömmer att du är inte alls borta, du är bara bortrest. Men jag vet att du finns vid barnen & maries sida 24/7. Hon var så djupt ner på botten man kan komma, hon är fortfarande där men  jobbar sig uppåt. Hon är på väg att få ett jobb & lägenhet, vilket är himla bra på så kort tid. Hon har hela familjens stöd. eller vi stödjer varandra. det känns så skönt att man har så fina personer i sin omgivning. Men glöm aldrig bort. du är så saknad. Så in i helvete....
2010-10-18
 21:54:26

Blogg på is

Är inte riktigt fokuserad på att blogga just nu. Det känns som jag inte har ngn lust att vara social överhuvudtaget. Är fortfarande chockad & det känns som det inte har hänt men samtidigt har man klump i magen & tårarna är nära på att rinna när som helst. Dessutom behöver min syster mej & alla de närmsta mer än nånsin. Så jag lägger det här på is ett tag, Jag vet inte när jag kommer tillbaks i nuläget, vi får se.
2010-10-17
 22:27:07

Skit helg!

2010-10-16 & du försvann från detta liv. Vi saknar dej allihop! Ramus hade sagt " pappa sover, jag klappade på honom" Men för honom är du en stjärna så du får blinka åt honom ikväll. Det är så jobbigt att se hur mycket marie saknar dej. Vila I Frid Marcus... ♥
2010-10-15
 17:34:24

sad little girl.

Fick sms om att mina paket är levererade, varav ett är två par byxor i, ett par jeans & ett värme skyddande spray. Nu väntas bara min fina jacka :) så där var mina pengar för denna månaden slut. buuh för arbetslöshet. skulle köpt ett par skor men ibland kan man inte motstå.. att vara shopping beroende måste vara medfött för alla tjejer tror jag.
2010-10-14
 21:29:28

SHOES

I will buy this shoes...


or this...



or this...


2010-10-14
 20:38:46

That's alright

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

2010-10-14
 20:35:52

SYSTERYSTER .

Min syster har vart i stan hela veckan så har umgåtts med henne princip varje dag =) Lagat mat, tv & pratat skit är vad vi har gjort. Jag älskar min syster, skulle aldrig klara mej utan henne trots att hon kan va en bitch ibland.. Men förutom att latat mej idag så har jag vart hos barnmorskan,  tog prover, mätte magen & lyssnade på bebisens hjärta. & allt var jätte bra =) skönt att gå dit när man kan va smått orolig ibland. Mina moderskänslor börjar väl komma hehe kan ju börja lipa bara av att få en liten spark typ =) sen mötte jag upp älsklingen åkte hem till honom åt upp resterna av våra pannkakor som vi gjorde igår. Vår första lyckade middag typ haha :P trots att några pannkakor inte ens är värda kallas pannkakor.. sen gick vi en promenix i skogen. myspysig dag/vecka helt enkelt
2010-10-11
 22:09:34

Just because


2010-10-10
 17:24:56

Aint It A Shame To Be Shot Down In Flames

Jaha jag har verkligen inte mycke att skriva nu för tiden, kanske pga brist på saker som händer i mitt superglamorösa liv just nu.. Jag försöker fixa en jäkla header, ser ju alldeles tråkigt & bedrövigt ut just nu. men jag har inga nya bilder som är bra. jaja skit samma..
2010-10-08
 10:47:35

UNDERCOVER SLUT

Herrejävlar vad jag saknar att vara blond. så fort bebisen har ploppat ut ska jag påbörja mitt blondinprojekt. Alltså färga tillbaka till blont. Vet dock inte vilket det bästa sättet är i med att mitt hår är extremt ohållbart för såna förändringar. Det är slitet som satan efter alla år med med plattång, locktång & andra varma hårmojänger. Så det smartaste skulle vara frisör kanske men det tar de 1000 spänn för så det är ett big no. Så det andra alternativet är nog att slinga det. Eller så skulle jag kunna färga det direkt & se ut som en morot & slita ut det rejält genom att färga det 700 ggr innan jag får den rätta blonda färgen & sen klippa det superkort vilket jag troligtvis kommer behöva göra. Men detta kanske skulle bli lika mycket som att gå till frisören. så slinga det 1-2 ggr i månaden kanske funkar bäst & ändå se snyggt ut + mindre slitet + billigare.
2010-10-06
 17:30:08

Motivation.

sitter här med en påse ostbågar & är allmänt fet. fundera på att sätta igång med matte läxan, är lite efter nu när jag vart sjuk men nä jag har ingen lust. törstig är jag med. orkar inte resa mej ut till köket för att hämta ngt att dricka, tyder också på hur fet jag är. Nej jag får förbli torr i käften. om jag inte lyckas lura kim ut till köket, kanske kan locka med att det finns godis där ute.. 
2010-10-05
 23:25:47

JUST ONE OF THOSE DAYS .

ussh har verkligen ingen motivation för skolan längre. tror inte hotell & resturang är ngt för mej, om ens skolan är det överhuvudtaget.. så skall prata med min lärare så fort jag kan om att hoppa av. kommer ändå få sluta om en månad ändå så varför inte nu. Ja ju mer betyg desto bättre så kanske ska bita ihop o stå ut med den sista månaden iaf. bitit ihop  så tänderna trillar ut snart & egentligen orkar jag inte mer. 
2010-10-05
 18:51:48

Just smile bitch

Im back. ungefär. jag blev less på designern på den andra bloggen så jag tänkte att jag byter till den gamla bloggen och startar om helt. så nu ska de banne mej bli någorlunda snyggt iaf. kanske inte till en början dock